Výhody dlouhodobého pronájmu auta – vyplatí se i vám?

Výhody dlouhodobého pronájmu auta – vyplatí se i vám?

20.12 2020

V 21. století představuje osobní automobil nutnost, bez které se v běžném životě zkrátka neobejdete. Tento fakt však nenařizuje utrhovat si dlouhé roky od úst jen za účelem našetření dostatečné částky na koupi auta. Existují mnohem rafinovanější, elegantnější a jednodušší řešení! Kupříkladu dlouhodobý pronájem vozu! Nevíte, co od toho očekávat nebo si neumíte vyjmenovat všechny výhody výpůjčky? Čtěte směle dál, společně se této problematice podíváme pod kapotu!

Žádné starosti navíc

Vypůjčený automobil, alespoň ten náš, je pojištěný a pravidelně mu je dopřávána servisní kontrola. Pro vás to znamená, že s autem nebudete mít žádné další starosti plné byrokracie, které jsou na majitele vozů v naší republice nastraženy. Žádné každoroční servisní prohlídky, vyměňování pneumatik nebo kupování dálniční známky. Jen nasednete, nastartujete a jedete. O všechno ostatní – od čištění po opravy vozu – se s radostí postaráme my.

 

Autopůjčovna Praha

Modely, po kterých sní každý kluk (i holka)

Sáhnete-li po možnosti pronájmu vozidla, můžete si vybírat ze všech značek, barev a druhů aut, jaké vás jen napadnou. Toužili jste od dětství po Mercedesu, Audi nebo BMW? Ale prosím, račte! Teď už pro vás ani takový model není nedosažitelný, když vás jeho kupní cena nezajímá.

Doba dle vašich potřeb

Auto si koupíte jednou za pět let. Pronajmout si ho ale můžete na měsíc, dva, půl roku i let sedm. Záleží jen na vás, vašich možnostech a požadavcích. Zalíbí-li se vám jeden typ, můžete po jeho boku strávit léta, jste-li však duše dobrodruha, může vás každý týden vozit jiný krasavec. Komu by taková možnost neutkvěla v hlavě!

3 situace, ve kterých si půjčit automobil na delší dobu

Nakonec vám přinášíme jednoduchý přehled 3 obvyklých životních situací, ve kterých sahají lidé po dlouhodobém pronájmu aut nejvíce.

  • Finance na nákup vlastního chybí
  • Vaše vozidlo je v opravě a ještě dlouho tam bude
  • Chystáte se na dlouhou dovolenou

Nacházíte se v některé z těchto situacích? Porovnáváte pro a proti půjčení auta na delší čas na miskách vah a pozitiva jednoznačně vítězí? Obraťte se na nás na tel. + 420 792 308 532 nebo prostřednictvím kontaktního formuláře, rádi vám poradíme a vy se můžete vydat na silnice!